Smakfulle Oppskrifter for hværdag og fest.


kokk200.gif (8049 bytes)

O Grande Cuzinheiro

Mesterkokk Stig Hammersland er tilknytta Norsk Tradisjonsfisk som matfagleg ekspert.
Njardar AS er godkjent produsent av:

Hollandsk Grillsnacks

Mariner sild Excellente filetar i olivenolje og grill dei lett. Serveres varmt som forrett eller som sommersnacks sammen med salat, brød og god drikke.

 

 

Italiensk marinert sølvsild

Skinn og beinfri sølvsildfilet. Vatn ut filetene litt og deretter legges i olivenolje, tilsatt grovmalt pepper og oregano. Serveres som "sandwich" av kvitt brød, med paprika, tomat, løk og reven parmesanost.

Pubsnacks

Server sildeterninger Excellent, Gull eller Sølvsild sammen med kokte poteter, rødbeter og flatbrød, Sammen med et godt øl er dette kjempegodt Pubsnacks eller som ypperlig TV mat eller rett og slett som appetittvekker.

 
mat01.gif (17007 bytes)
Pubsnacks
 
paaskebachalao.gif (19619 bytes)
Bacalhau ala portuguesa
Sildegryte ala Flandern

Legg utvatna skinn og beinfri Excellente- eller Gullsild-filet lagvis i ovnspanne ped purreløk, grønsaksblanding, (gulrøter, erter og blomkål) Dekkes med hushaldningsfløte og reven Edamer ost. Gratineres og serveres med kokte potere og eller kvitt brød.


mat02.gif (13794 bytes)


klippfiskheilbiter.gif (7670 bytes)


taservido.gif (6513 bytes)

Norsk Frukostsild

Utvatna, skinn og beinfri gullsild-filet. Servert på Norsk grovbrød. Garnert med rødbeter, purreløk, og rød, gul og grønn paprika.

fiskegrateng.gif (7111 bytes)

 

pratobachalao.gif (17463 bytes)

 

sildfersk02.gif (7320 bytes)

 

fiskesuppefat.gif (8509 bytes)

 

Norsk Husmannssild

Vatn ut og kok heil gullsild. Server med Norske poteter. Laukringar, rødbeter og kålrabistappe.

sildefiletfat.gif (7357 bytes)

Eggande sildesalat

Utvatna filetterninger av gullsild eller excelente tilsatt i potetsalat. Pynta med kokte egg i skiver, samt rød, gul og grønn paprika. På toppen en dusk persille.

Caribbean Barbecue

Vatn ut heil hardrøkt sild. Legg i folie og pensle med olivenolje tilsatt litt soyasaus. Grill og server med kokt jasminris, tilsatt rosiner, grønne ertrer, gulrøtter og mais.