Produkt information.


Produkter.
Njardar's produkter inkluderer:

 • Røket sild og makrell
 • Røket sild og makrell fillet
 • Klippfisk ( Tørket, saltet torsk)
 • Røket laks
 • Røket torsk
 • Saltfisk og torske fillet

00polarstreamer.gif (10328 bytes)

00atcoselected.gif (8130 bytes)
00borealisstreamer.gif (9457 bytes) 00elnoruegastreamer.gif (8020 bytes)
00legeantstreamer.gif (9412 bytes) 00norgesildstreamer.gif (10091 bytes)
animpolarsild05b.gif (76446 bytes)

Merkevarer.                                          
NjardarAS produserer fisk og sild under følgende merkenavn:

 • Neptun
 • Borealis
 • Polar
 • ATCO Selected
 • El Noruego
 • Norge-Sild
 • Le Géant


Borealis og Polar

Røykt sild.

Njardar As er en forlengelse av gamle familietradisjoner, nå i sin fjerde generasjon, som åpnet sitt første røkeri i 1927. Njardar's røkede produkter er laget i samsvar med lange tradisjonelle metoder, noe som gjør oss i stad til å presentere den beste kvaliteten på verdensmarkedet, gjennom våre anerkjente varemerker.Spekesild

Saltet sild.

Njardar's salte prosess er en hemmelighet blandt våre trenede og erfarne arbeidere. Vi bruker gamle metoder og know-how til å skape våre høyt verdsatte produkter for verdensmarkedet. Vi produserer mange ulike og spesialiserte produkter, tilpasset de ulike markedssegmentene vi jobber innen.

bacalao01.gif (49577 bytes)

sortering.jpg (13412 bytes)
Kvalitetskontroll av Silversild

pakkingitrekasser01.gif (20215 bytes)
Kvalitetskontroll av Goldensild

Kvalitetskontroll og testing.

Njardar's fiske og silde produkter er berømte for sin enestående kvalitet. Med egenutviklede testrutiner, i samsvar med lange tradisjoner, overgår våre tester internationale standrarder og krav. Vi bruker i en stor grad moderne håndeteringsutstyr, men vår viktigste insatsfaktor er våre erfarne og godt motiverte arbeidere. Dette gjør oss i stand til å tilby våre kunder, produkter som er i samsvar med våre varemerker og som tilfredsstiller våre kunders krav om kvalitet.

 

tonne.jpg (43097 bytes)
Saltsild, Kryddrsild og
Røket Sild - Polar Golden


silversild02.gif (64394 bytes)
Røket sild - Polar Golden

Klippfisk.

Njardar's medarbeidere behandler torsk og andre hvitfisker med erfaring og ekspertise for å bevare og skape den beste kvaliteten. Våre fiskeprodukter er laget etter nedarvede metoder og oppskrifter. Vi bruker så klart moderne hjelpemidler, for å kunne konkurrere på det harde internationale markedet. Likevel bruker vi en stor grad av manuell produksjon for å bevare vårt rykte som en produsent av topp kvalitetsprodukter.

Klippfisk av Brosme
Neptun Brand

klippfisksildipakninger01.gif (43482 bytes)

El Noruego, Polar og Neptun
.

bachalaoheil.gif (3436 bytes)

klippfisktorsk.gif (15437 bytes)

Pakking og oppbevaring.

Vi bruker moderne utstyr til pakking og behandling av våre ferdigvarer. Våre transportører bringer våre kvalitetsprodukter ut til våre kunder over den hele verden, dette gjør oss sikre på at våre produkter kommer frem til våre kunder i topp kvalitet. Njardar's silde produkter er håndpakket i trekasser, i samsvar med lange tradisjoner. Dette er selvsagt den beste forsikring for våre kunder med hensyn til å ta vare på kvaliteten. I tillegg gir dette store fordeler med sikte på behandling, lagring og transport. Våre kunder kan alltid  stole på kvaliteten på alle merkevarer fra Njardar AS.

Eksport Markeder.

I tillegg til våre egenproduserte produkter, eksporterer Njardar AS også fisk og fiskeprodukter for andre Norske kvalitetsprodusenter. Våre viktigste markeder for røykede produkter er landene rundt Middelhavet, samt de Vest Indiske øyene. Saltsild til Nord Europa og fiskeprodukter til landene i Sør Amerika.

Vil du Vite mer om våre produkter, kan du sende oss en

E-mail: konvolutt.gif (725 bytes)

NESTE SIDE ---->